Introvertáltak vagy zárkózott emberek , hogy birjátok a gyári munkát?
Engem kikeszit a sok ember meg a h.lyék?
Sajnos zenét sem lehet hallgatni és sor munka.
Van olyan ismerősöm aki már lassan 20 éve csinálja a gyári munkát igaz hogy már kezd bele unni, de jelenleg nem találna jobbat fizetés szempontjából.
Olyat is ismerek aki 1 év után ott hagyta nem nem bírta tovább.
Én is dolgoztam sok helyen. Építőiparban, biztonsági őrként és gyárban is jelenleg is egy gyárban vagyok. Mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya. Hosszú évekig voltam zárkózott, de jelenleg meg nyíltam a világ és az emberek felé és hidd el jobb. Ha nem bírod akkor keres valami mást, de jelenlegi helyzetben a járvány miatt ez sajnos nehezebb.
Nem minden introvertált embert zavar a sok ember (nem egyenlő a szociális fóbiával). Szerintem alapból türelem kell egy monoton munkához mindegy milyen személyiségű valaki. Ha valakiben nincs türelem meg fog bolondulni ott.
A hü.ket pedig senki sem szereti. Dolgoztam gyárban, tudom milyen, sok olyan ember van akik máshol nem találnak munkát mert nem tudnak százig számolni, és a stílusuk is olyan hogy nem vennék fel őket máshova. A sok bunkó agyatlant hallgatni se szeretik az emberek. Nem kell ehhez introvertált vagy szocfóbiásnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!