Cigi csigajarol tudnak dns-t venni?
Figyelt kérdés
Hozzank kozeli erdoben cigiztem, es utana csak eldobtam a csigat. (Nem gondoltam vegig) Es ha valaki megtalalja feltunhet neki, hogy az nem sima cigi volt.Ennek ertelmeben kerhetnek rendorsegi nyomozast, vagy vehetnek le a papirrol dns mintat?2020. okt. 14. 20:11
1/4 anonim válasza:
Tudnak de nem fognak, senki sem fog foglalkozni egy eldobott csikkel, ne parázz
2/4 anonim válasza:
Erre kb annyi esély van, mint hogy a közterületen elvégzett pisilésedből vegyenek mintát, hogy emiatt nyomozzanak utánad. Semmi.
3/4 anonim válasza:
Na most megvagy kisrigo! Fuvezgetunk az erdoben? A bagolyba rejtett kamera mindent rogzitett, A helyszinelok mar a laborban vallatjak a csigat. Mar begyujtottek a kornyek osszes terfigyelo kamerajanak felveteleit … es megnyugtatlak az erdesz is mindent latott kukkeron keresztul.
Ráadásul a vallomasod is itt van leírva :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!