3 éves lányt le kell fogni fülbelövésnél? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 17:29
11/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem
2020. okt. 13. 19:37
12/20 A kérdező kommentje:
Szabad akarata van
2020. okt. 13. 19:37
13/20 anonim válasza:
anyuka hány évesnek tetszik lenni? a válaszi alapján ön sem érett még teljesen.
14/20 anonim válasza:
Téged kellene lefogni, amikor ilyen megpróbáltatásoknak akarod kitenni a gyerekedet!
15/20 anonim válasza:
Tudod, priváton nem túl kedves nagypofájú vadember, alaposan elgondolkodhatnál (- ha képes vagy egyáltalán eme nemes, emberi cselekményre -) azon, hogy alkalmas vagy-e gyermeknevelésre ilyen alattomos jellemmel úgy, ahogy azon is, hogy milyen állatot fogsz felnevelni az agresszivitás általad mutatott fokán? Magadat minősíted azzal a viselkedéssel, hogy mások anyját úgy szidod, hogy sem őt, sem a szidott embert nem ismered. Pont, hogy az ennyire agresszív emberekből lenne szüksége a lehető legkevesebbre a világnak! Lelki nyomoronc!
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó te oltások se fognád le?
2020. okt. 14. 16:18
17/20 A kérdező kommentje:
Én csak szép fülbevalócskát szeretnék neki
2020. okt. 14. 17:35
18/20 anonim válasza:
jajj csaje ráérel még arra!
majd ha lesz píz feltőjteni a villanyaórát, utána lövessed a jány fülit!
19/20 anonim válasza:
Ha harap is a kis genyó akkor le kell szedálni sanax-szal. :D
Szerintem kell 2 db fülbelövő és jó fajta érzéstelenítés. Simán megoldható h semmit ne érezzen. Próbáld meg elmagyarázni neki hogy bírjon ki 10 másodpercet. Egyszerre két átlövés és kész is.
20/20 A kérdező kommentje:
Ok, lefogom. Én férfi vagyok ő meg a 2 éves lányom
2020. okt. 22. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!