Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan félautomata...

Létezik olyan félautomata puska, aminek nincs cserélhető tölténytára és az utántöltéshez sem szükséges a lövedéken kívül kiegészítő (clip,heveder, stb.), tehát a töltényeket egyesével töltjük be?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 21:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Csupán kíváncsi vagyok. Viszont annyira azért nem akarok belemélyedni.

Ráadásul., ha jól tudom, nem is vehetsz de legalább is otthon nem tarthatsz félautomata puskát.

2020. okt. 13. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Még találtam egyet 1941 JOHNSON ezt is sokan töltőlécel töltik mert gyorsabb, de anélkül is megtudod tölteni.

Tarthatsz sport célra beírható félautomata puska. pl AR15 is tarthatsz itthon.

2020. okt. 13. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az SZKSZ-t töltőléc nélkül is meg lehet tölteni?"

Igen.

2020. okt. 13. 23:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy azok a fajták, amikre a kérdésem vonatkozott jellemzően világháborús modellek.

#14: Na most meglepődtem. Kalasnyikovot?

2020. okt. 14. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mostanában nem gyártanak már ilyen fegyvereket, nincs rá igény, lassú a töltésük, amerikai piacon jobban szeretik a modern fegyvereket, itthon csak történelmi lövész versenyeken lehet velük találkozni. Igen

Kalasnyikovot is tarthatsz, mindegyik hadipuskának van félautomata polgári változatta, sportkarabélynak is szokták hívni őket.

2020. okt. 18. 14:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2020. okt. 19. 17:18
 17/17 Kratsky válasza:
Persze, hogy van. Ott van például a klasszikus Német Gewehr 43. Ahoz sem feltétlenül kell clip.
2020. okt. 22. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!