Segítene vki ebay-el kapcsolatban?
ha belinkeled akkor meg tudom mondani érdemes-e attól eladótól rendelni, de te is megnézheted hány negatívja van, ha sok akkor felejtős.
a postaköltség ott van az ár alatt.
sokszor rendeltem már ruhákat mindenféle országokból de vámot még sose kellett fizetnem. gondolom ha nincs számla nem vámolnak, és hát ebayen nemigen kapsz számlát a csomagodba.
paypallal kell fizetni. paypalra bankból tudsz pénzt küldeni, vagy ha van internetbankod akkor onnan még egyszerűbb.
aukciós cuccoknak nagyon felmehet az ára az utolsó fél órában mert akit érdekel az utolsó pillanatokban szokott licitálni rá szóval figyelni kell.
ha egy eladótól rendelsz több dolgot van esély rá hogy ad pár dollár kedvezményt... bár kezdőkre nem jellemző.
méretet mindig nézd a ruháknál.
de mit nem tudsz még?:)
paypalon megadott címre küldik a cuccot úgyhogy az legyen pontos mindig.
Ha be vagy jelentkezve ebayre akkor automatikusan azt a szállítási díjat látod ami Magyarországra vonatkozik.
ott bal oldalon van hogy hova küld: (Ships to: Worldwide), szóval bárhova.
majd írd meg hogy ment:d
én nem merek belevágni...:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!