Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eltűntek a youtube-on az...

Eltűntek a youtube-on az ajánlott videók jobb oldalt, a profilom, valamint a komment szekció. Hogyan tudom visszahozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg, ha bejelentkezek a youtube-ba a megfelelő e-mail címmel és jelszóval, majd rámegyek egy videóra, akkor így néz ki:

[link]

( Hogy kijelentkezve is látható legyen a link, értelemszerűen zárójelek nélkül: [link] )

Tehát, mint írtam, semmit sem ad ki jobb oldalon, sem a videó alatt... még a feltöltő nevét se látom, lájkolni se tudom, kedvencekbe rakni, egyszóval: így ez semmit nem ér.

Két nappal ezelőttig minden rendben volt.

Töröltem sütiket, gyorsítótárat, előzményeket. Letiltottam minden bővítményt. Azzal is csak annyit értem el, hogy kijelentkezve működőképes a dolog, látok mindent, ajánlott videókon át a kommentekig. Ha engedélyezem a bővítményeket, dettó ugyanez a helyzet áll fent, tehát nem hinném, hogy az kavar be. Így viszont semmi más ötletem nincs.

Feltűnt még az, hogy ez csak Opera böngészőben van így, ezt használom évek óta és semmi gond nem volt. Annyit vettem észre, hogy chromeban minden tökéletesen működik.

2020. okt. 11. 21:13
 1/1 A kérdező kommentje:

A linket mégsem tudtam kijátszani... :D talán így:

i.imgur com xXdXVgd png

2020. okt. 11. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!