Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lesz az új...

Könyvmolygirl kérdése:

Szerintetek ki lesz az új ship Leiner Laura új trilógiájában?

Figyelt kérdés
SPOILER veszély! Én nem sokára végzek vele(csak az első rész jelent meg) és van már egy tippem és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, ti kikre tippeltek?

2020. okt. 11. 15:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már befejeztem és elég egyértelmű, hogy Rajmund és Sára lesz.
2020. okt. 11. 19:44
 2/20 anonim válasza:
94%

Szerintem is Rajmund és Sára lesz. Legelőször akkor látszódik egyértelműen (szerintem), amikor Sára jelelni tanította Rajmundot.

Mindenesetre nagyon várom a folytatást!

2020. okt. 14. 17:37
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen én is rájuk gondolnék és tényleg elég egyértelműnek tűnő jelek vannak rá. A jeleléses részt többször elolvastam olyan cuki az a jelenet. Én is nagyon várom a folytatást remélem minél hamarabb olvashatjuk!
2020. okt. 15. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is az az egyik kedvenc részem
2020. okt. 15. 21:34
 5/20 anonim válasza:
100%
Szerintem is Sára és Rajmund lesz. Szeritbrm már a jelelős rész előtt is voltak jelek, pl. amikor a kilátóban hátulról átöleli és Sárát kirázza a hideg. Nekem az egész nagyon tetszett, remélem mihamarabb jön a következő rész.
2020. okt. 16. 21:59
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Indulásnál Sára rákönyököl Rajmund vállára aki meg ránéz. Kocsis boomerangjában. Azt is jelnek tekinthetjük?
2020. okt. 17. 00:53
 7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Még amikor Rajmund vett neki lángos. Látszik hogy törődik vele
2020. okt. 17. 07:34
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg a nyalókás résznél. Meg amikor azt mondja Rajmund hogy az a második dolog amiért szeret itt lenni (asszem Tahi piszkálása, passz) Sára kérdezi h mi az első Rajmund meg azt mondja hogy a gumikacsák természetesen, na ott sztem sárára gondolt...
2020. okt. 17. 23:58
 9/20 anonim válasza:
100%

5ös vagyok.

6os, sztem az még nem jel, hiszen még nem annyira ismerik egymást, legalábbis Sára nem ír, hogy felfigyelt volna Rajmundra.

8assak teljesen egyetértek.

Viszont az is látszik, h Rajmund kezdeményez, Sárának meg tetszik Rajmund. Kivancsi leszek, h a második részben már bevallják-e egymásnak, bár szerintem ezt már az írónőnek nincs sok értelme tovább ragozni, elég egyértelmű volt a jelelős rész. Első csókot is várom :)

2020. okt. 19. 22:01
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Én most úgy gondolom, hogy ez most nem annyira egyértelmű vagy nem olyan átütő szerelmi szál és a jelenlegi sorozatban most nem ez válik fontossá. Aztán majd meglátjuk.
2020. okt. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!