A Poker Magyarország oldalon nem mutatja a gépem hogy az adott partit ki nyeri, a nyerőlapokat sem . Mi ilyenkor a teendő?
Az ilyen embereket nem lehet minősíteni, mint Te, kedves 1.
Remélem Te is tudod, hogy ez nem vicces. Valaki segítséget kért, Te pedig megprobáltad magalázni...
Nem. Már a kiindulás is necces, de a végkövetkeztetésed teljesen téves.
A kérdező ugyan valóban segítséget kért, de ennyi erővel az Afgán Állami Fafúvószenekar helyettes könyvelőjét is kérdezhetné.
Irónikusan próbáltam rávilágítani, hogy hol kéne érdeklődnie, ha hasznos választ szeretne kapni. Ez nem megalázás, ez segítség, feltéve, hogy megérti az iróniát.
Te nyilván nem érted. Te idejössz kötözködni, bármi hasznos válasz helyett csak személyeskedsz, szétoffolva a kérdést. Nem szégyelled magad?
Nagyjából igazad van, csak azt nem értem, hogy miért kell ironikusan gunyolodni a kérdezővel? Na és most jönnek az ilyen kifogások, hogy: hát ott van a válaszban a segítség, én csak segíteni akartam. De miért nem lehet normális kijelentésben kiírni a választ?
Nem azért baj ez a stílusod, mert az illető nem érti az iróniát (az is elofordulhat), hanem mert normális válaszra számított és nem gunyolodás mögé rejtett válaszra. És nem, nem én vagyok aki nem értette az iróniát, hanem esetleg a kérdező. És nem, nem én kezdtem a kötözködést; vannak akik a Te viccnek szánt hülyeségedet zokon veszik, pl. amiatt, mert régebb óta folyton kötözködő válaszokat kaptak a kérdéseikre.
Jah, utolsó sorban: ne próbálj megint alázni az ilyen "nem szégyelled magad?!!" kérdésekkel, nem vagy Te sem nagyanyó, sem nagyapó... 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!