A vendéglátó helyeken miért nem lehet belátni a konyhába?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 11:32
2/6 anonim válasza:
mert jobb ha nem látsz mindent, meg nem is volt nagy divat. viszont újabban egyre több helyen láthatod egy üvegfalon keresztül amint készül a megrendelt étel.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi az, amit nem szabad látni?
2020. okt. 7. 11:55
4/6 anonim válasza:
A vendéglátóhelyeken alighanem élelmiszer egészségügyi, és egyéb előírás szabályozza az elszeparáltságot. Egyébként léteznek olyan helyek, ahol nyitott konyha van, és látod, hogyan készül.
Szabályoktól függetlenül: Nem biztos, hogy kellenes lenne egy olyan helyen ebédelni, vacsorázni, ahol erős és vegyes ételszag terjeng, gőzfelhők gomolyognak, edények zörögnek és a séfek, szakácsok, kisegítők, pincérek hangos szóval kommunikálnak folyamatosan.
5/6 anonim válasza:
#11.55 Például, hogy leesik az étel a földre, még rá is lépnek, aztán eladják neked.
6/6 anonim válasza:
Előttem szólok mindent leírtak én csak késeket járok élezni éttermekbe nem járok ilyen helyekre étkezni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!