Az önbizalomhiány miatt van hogy nem merek ide kérdést kiírni?
Figyelt kérdés
Csomószor volt már hogy elkezdtem kérdést kiírni, megfogalmaztam és ki töröltem amit írtam, aztán visszaléptem a főoldalra. Félek a kritikától vagy attól hogy hülyének néznek? Sokszor azt gondolom hogy hülyeség a kérdésem. Tudom ez egy anonim oldal még a név sincs kint, de akkor is..
Még válaszolni sem nagyon merek, mert azt gondolom hogy hülyeség amit írok és vagy belekötnek, kritizálni fognak. Miért van ez?
Másnál nincs ilyen?
2020. okt. 6. 14:09
1/1 anonim válasza:
Valószínüleg félsz attól hogy butának fognak tartani a kérdés miatt és vagy hülyeséget írnak hozzá. De mivel ez a egész név nélkül megy nyugodtan írhatsz bármit, nem kell félned. A hülyékkel és torllokkal nem kell foglalkozni sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!