A GYK nem enged hozzászólni egy kérdéshez mert azt írja, hogy a legutolsó 5 hozzászólás az enyém, ez mi?
Figyelt kérdés
Hozzá szerettem volna szólni egy kérdéshez de nagy meglepetésként ért, hogy megtiltotta nekem ezt a műveletet a kérdés címében feltüntetett indokkal. Ez miért van? Természetesen nem szóltam hozzá még ahhoz a kérdéshez.2020. okt. 5. 11:45
1/7 anonim válasza:
Ugyanígy jártam én is!
Az utolsó 5-ből kettő valóban az én hsz-om volt, de több nem!
Én se értem.
2/7 anonim válasza:
Pont most akartam én is erről kérdést kiírni mert ugyanezt kapom pedig még egy válaszom sincs az adott kérdés alatt...
3/7 anonim válasza:
Ja és látszólag random kérdéseknél van ez, más kérdéseknél meg enged válaszolni...
4/7 anonim válasza:
Énvis kiírta egy ilyen kérxést az elő b, xe a nagy sietségbe egy rossz rovatban...😁
Mi a fene van?
5/7 anonim válasza:
Nekem most már engedi!
Biztos valami szám.tech. gubanc volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Na akkor ez nem egyedi probléma :)
2020. okt. 5. 12:34
7/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a háttérben már fejlesztik ezt a funkciót, de most a tesztüzemben még hibát ad vissza. Mondjuk nem lenne hülyeség, rengeteg olyan floodkérdés van, ahol például valaki 20 percen belül 50-60 választ is beküldött egymás után, mert ment a verseny a legtöbb kommentért. Vagy valaki unalmában elkezd egytől ezerig egyesével minden kommentben egy számot beírni. Az ilyeneket simán lehetne tiltani, miközben aránytalanul nem korlátoz senkit a normális használatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!