Hgy tudom elzsibasztani a lábam?
Figyelt kérdés
Múltkor játék közben nagyon sikerült elzsibasztanom a lábam és tök jó érzés volt ezért kérnék tanácsot2020. okt. 1. 21:07
1/2 anonim válasza:
Ülj a WC 1-2 órát, sokat segít ha van nálad telefon, van wi-fi és telefon töltő. Nekem néha fél óra is elég hogy elzsibbadjon a lábam, de en azt nem élvezem.
Vagy térdelj le és utána ülj a sarkadra jó hosszú időre.
Így valahogy [link]
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, mitől "tök jó érzés", ha nem érzed a lábaidat, de ülj le egy alacsony fotelban, tegyél magad elé egy magas háttámlás széket, rakd fel a háttámlára keresztben a lábaidat, és olvasgass vagy tévézz így egy pár órácskát, aztán próbálj meg felállni. De ne csodálkozz, ha orra esel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!