Romaniaban hogy nem zártak már be az iskolakat?Már van naponta 2100uj fertőzőt nem értem amikor volt 50 akkor még karantén volt most meg semmi
Ti tényleg úgy élitek le az életeteket, hogy nem húzzátok ki a fejeteket a seggetekből?
Nem a napi 6000 megbetegedés a baj. Lehetne az napi 60000 is. A többség tünetmentesen, vagy minimális tünetekkel átvészeli. Nem ez a gond.
A gond az, hogy a fertőzöttek egy kis hányada kórházi ápolásra szorul. És ez a kis hányad már lassan akkora, hogy a kórházakban nem férnek el, ráadásul egészségügyi személyzet sincs elég.
Hogy miért? Mivel a politikusaitok ellopnak mindent, ezért nem jut az eü-alkalmazottaknak elég pénz. Ezért ők szépen idejönnek hozzánk, Nyugat-Európába. Ráadásul nekünk kórházaink is vannak, mert nem építünk minden faluba stadionokat.
Szóval miután a betegeitek kórházba kerülnek, ápolni kell őket. És ha majd már a kórházak folyosóin, meg a mélygarázsban sorakoznak az ágyak, és teherautókonvoj hordja el a hullákat, mint tavasszal Olaszországban... Na akkor már késő lesz "hinni" a vírusban.
Szóval egyrészt azt mondod, mindenki hisz a vírusban, miközben épp a kettővel előtted hozzászóló jelenti ki, hogy ő nem. Hát tényleg ennyire hülye vagy, vagy engem nézel annak?
Másrészt azt mondod, egyáltalán nem veszélyes a vírus, miközben elismered, hogy a kórházak már most tele vannak. Mi ez akkor, ha nem veszélyes? Mi a veszélyes neked, ha nem ez? Megint csak azt kell kérdeznem, te vagy ennyire hülye vagy engem nézel annak?
He? Azért van tele a kórház mert nincs elég lélegeztetőgép?
Mert ha lenne akkor mit gondolsz mi lenne? Egyszer felpumpálnak vele aztán mehetsz haza? Vagy haza viszed hogy otthon lélegeztessenek?
Tényleg nagy a sötétség arrafelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!