Levixmikasa vagy jeanxmikasa? Attack on titan 4.évad
Tudom hogy kicsit későn válaszolok de ezt muszáj:LevixMikasa ez így WTF? 1:rohadtúl nem illenének össze 2:rokonok 3:Mikasa utálja és Erenkét szereti mindennél jobban 4:Levi szerintem azt se tudja, hogy Mikasa létezik mármint konkrétan egy mondatot vagy annyit se beszéltek az egész sorozatban
5:az Aot-ban tuti nem lesz ilyesmi főleg ezekkel az emberekkel nem max a vége felé lehet valami ErenxMikasa, de az is nagyon nagy f@szság lenne mivel elrontanák evvel a sorozatot meg Eren csak tesójaként vagy mit tudom én miként tekint már rá, de az egészen biztos hogy nem szerelmes belé, szóval tömören elképzelhetetlennek tartom, hogy bármi ilyesmi történne.
14 ezt most jól esett leírnod szegény kérdezőnek, aki láthatóan nem mangaolvasó? 12-es voltam.
11-es: az Aot vége inkább filozófiai értelemben elgondolkodtató. Egy horror-dráma történetből nehéz lett volna mást kihozni. Az már más kérdés, hogy én pl: nem tudok Eren karakterével azonosulni, pedig értem, hogy mit miért tett. Az Aot a történet 2/3-ig 9/10 volt nekem, de az utolsó 1/3 miatt a legnagyobb jóindulattal sem tudok rá 8/10-nél többet adni. De állítólag maga a mangaka is nagyon elfáradt a végére és állítása szerint nem sikerült jól közvetítenie az érzéseit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!