Hogyan lehet megszokni a hideget?
Figyelt kérdés
Van rá mód, hogy az ember 5-7 fokban elég legyen ne fázzon egy trikóban vagy egy pulóverben.2020. szept. 26. 23:43
1/3 anonim válasza:
Fokozatosan lehet hozzászokni.
2/3 anonim válasza:
5-7 fokban egy pulóver bőven elég, ha mozogsz.
Ez alatt nem azt értem, hogy lélegzel meg pislogsz, de egy tempósabb gyaloglás már átmozgat annyira, hogy egyáltalán ne fázz.
3/3 anonim válasza:
Fokozatosan hozzá lehet szoktatni magad. Én is így szoktam hozzá. A napi hideg vizes zuhany/fürdő is segíthet. Most ott tartok, hogy télen is elég volt nekem egy póló, vastag pulcsi és rövidnadrág. Érdemes egyébként kimenned futni is, ilyenkor (olyan 10 fokig) bőven elég a rövidujjú/atléta és rövidnadrág. Én pl. futottam már -3 fokban is így, bár általában 0 fok alatt azért veszek fel hosszú ujjú felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!