Attack on titan utolsó évad? Lemaradtam valamiről ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az AOT- utolsó évadának az előzetesében úgy veszem észre, hogy a falon túliak is fognak szerepelni. Na szóval picit elvagyok tájolva ezzel kapcsolatban. Én a movie-kat nem nézem és a mangát se olvasom, nagy kérdésem lenne, lemaradtam valamiről?? Vagy az, hogy Eren elmegy meg minden majd az 1.részben lesz? Vagy volt már movieben is róla szó? Válaszaitokat előre is köszönöm!2020. szept. 26. 13:06
1/2 anonim válasza:
jön majd ki az utolsó évad majd megtudod, én olvasom a mangát tudom kb mi fog történni. -----SPOILER tényleg van benne olyan aki a falakon túlról származik alapból erről szól az egész hogy mi lesz velük. eren is a falon túli helyre megy arról is volt szó a mangában hogy miért meg hogy.----
movieban asszem erről még nem volt szó, a kövi évadban kezdődik
bocsi, remélem érthetően válaszoltam, ha nem akkor sajnálom, remélem válszat tudtam adni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm!
2020. szept. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!