Tényleg lehet nyerni a pennys kaparós játékkal?
Tesóm már 2x nyert, egy tízórai kekszet meg egy energiaitalt, nekem még nem sikerült.
Hetente 1 ajándékkártyát sorsolnak ki azok között, akik beváltották a nyereményüket
Igen. Én is és apa is eddig 4x-4x nyertünk: párizsit, makrélafilét, virslit, persil kapszulát, energiaitalt, mustárt, gyulai májast, joghurtot.
El is raktam a blokkokat emlékbe mert sosem szoktam nyerni semmit :D
3an játszunk,lányom 1*(Somat tabletta),férjem 3* (somat gél,tej,rexona spré) én 5* nyertem. (Leveles tészta,danonino,tej,pogácsa,ivólé)
Nem nagy nyeremények,de mindennap odajárunk vásárolni,nem sokbol tart kiváltani.
Én elsőre színfogó kendőt nyertem, meg Cirmi tejet, aztán 3000 Ft-os Jar mosogatógép tablettát, sokszor kis nyereményeket (keksz, krémtúró,tejsnack, bagett, gofri, Pöttyös tej), aztán 2 féle Domestos-t, Pick párizsit, de a kisebb nyereményekért csak akkor mentem el, ha épp arra volt dolgom, vagy több nyereményt kellett egyszerre beváltani.
Jó játék, mert nem kell érte semmit vásárolni és az apró öröm is öröm. Hát még a kicsit nagyobb! A kártyára nem szoktam gondolni, mert azért arra elég kicsi az esély, rengetegen játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!