A texasi láncfűrészes él még?
sőőt most olwasom egy fórumon h nem is létezett?mostmii?:D
háát énezt nemértem:|
Amennyire én tudom, a texasi láncfűrészes csak puszta kitaláció. Talán Charles Mansonra gondolsz, ő talán a leghíresebb sorozatgyilkos (annak ellenére, hogy személyesen kevés embert ölt meg) viszont korra kb 70-80 éves és a mai napig nagyon népszerű a tinik között. És nem végezték ki.
itt egy link: [link]
De létezett azt mondják meg amugyis akkor minek készült volna az a film róla? -.-"
néézd meg és megtudod hogy télleg élő volt meg hogy igazi felvétel mert 1973-as!!! :)
UtolsÓ: Valljuk be, ez elég hülye érvelés volt :). Ezt nem kívánom bővebben kifejteni, mert szerintem te is rá jössz.
A láncfűrészes gyilkos Tobe Hooper rendező agyszüleménye; a fáma szerint egy boltban akadt meg a szeme egy láncfűrészen, ez rajzolta ki előtte új filmjének forgatókönyvét. A gyilkos figurájának sablonját Ed Gein nekrofil elmeháborodott gyilkos, kannibál (?), aki sírokat rabolt ki, meggyalázta, és széttrancsírozta a tetemeket, majd a legkülönfélébb tárgyakat készítette a hullákból. Később többeket megölt, majd elkapták, kivallatták, ő pedig beismerte lassan a gyilkosságokat, de nem jutott bőrtönbe, mert szexuális pszichopatának titulálták, és egy kórházba került, ahol az orvosok szerint a legjobb betegek közé tartozott, kedves volt, jól kijött mindenkivel, sohasem bántott senkit...aztán '86-ban rákban meghalt.
Ez a hátborzongató, de nagyon érdekfeszítő história bizony igaz! Érdemes utánanézni a teljes sztorinak!
De a lényeg, hogy őrült kannibálcsalád sem Texasban, sem sehol másutt nem volt, legalább is nem tud róluk senki :9. Bőrpofa, az idős magypapija, meg a többi beteg állat mind Tobe, és a későbbi rendezők meselényei :)
Szóval, NEM volt, NINCs, és reméljük, hogy nem is lesz ilyen család, effektive, a kérdésedre az egyszavas válasz: NEM :€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!