Valaki tud ilyen animét?
olyan kéne ami pl. Akame ga kill, csak a vége ne legyen ennyire fordulópontos hogy a főszereplő meghal közbe meg mindenki szerelmes lett belé...mert ez így elég szomorú;
Vagy esetleg Highschool DxD.
Valaki tud ilyet?
Dororo: nem mondok róla semmit. Az egyik legnagyobb kedvencem :) Helyenként kicsit brutál, de nagyon jól visszaadja a kort és a korabeli japán kultúrát.
Amik szintén egy (képzeletbeli) ország megváltoztatásáról szólnak: Arslan Senki, Akatsuki no Yona. AZ a baj ezekkel, hogy kicsit befejezetlen mindkettő. A Yonának a mangáját továbbolvastam andolul, az amúgy jó, de még annak sincs vége :/
Kimetsu no Yaiba: nincs vége, de jön a következő évad. Amúgy naggggyon király :D
Hakuouki: történelmi anime egy kis fantasyval
Köszönöm:)
Dororot végignéztem mikor gondolkoztam hogy nézek random animét aztán rámentem és végigmentem, hasonlít kicsit a Blood-C-re, csak annyi a különbség hogy brutálisabb.
Többit is megnézem majd^^
Az 1. vagyok. A Blood-C-nek sajnos lényegi mondanivalója (szerintem) nem volt, csak jól becsapták az ajtót a végén. A Dororo ennél egy kicsit komolyabb. És igen, amúgy brutálabb is. Annyiban hasonlít, hogy szörnyeket öldösnek, de ez igazából rengeteg animében megvan, mert ezek a lények hozzá tartoznak a japán kultúrához, hiedelemvilághoz (nagy klasszikus: Inuyasha).
Örülök, ha tudtam segíteni :)
Jujutsu kaisen-új amine, de zseniális, alig várom a következő évadot
Kimetsu no yaiba (demon slayer)-tudom, hogy már előttem ajánlották de annyira jó, hogy muszáj megnézned, kijött a film is, és ha csak beszélek róla fangörcsöt kapok olyan eszméletlenül hűdejó
Shokugeki no souma-ez csak tipp, valamiért a GOH nekem nagyon hasonlított erre az animére magam sem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!