Mi történik azon külföldi levélküldeményekkel amiket a posta nemtud kézbesíteni és névtelenül lettek feladva?
Kulfoldre meno levellel tobbnyire be kell ballagni a postara a feladashoz (belyeg meg egyeb hulyesegek miatt) - es altalaban nem veszik fel a levelet felado nelkul. Viszont, a szemelyazonossagot nem ellenorzik, tehat rairhatod, hogy a felado Gipsz Jakab, Kossuth u. 2.
Az ilyen kuldemenyek bekerulnek egy "kezbesithetetlen" cimkevel rendelkezo ladaba, ennyi.
Ha a feladónak nem lehet visszaküldeni ilyen okokból, vagy a feladó sem kereste és letelt az őrzési idő, hivatalosan olk-ba kell küldeni megőrzésre. Ott lehet érdeklődni és kérni a küldemény újraküldését ha igényt tartanak erre.
X idő után végleg megsemmisítik.
Bár a postai munkafeltételek közé nincs besorolva, h bontsd ki és röhögd ki a beled, ezek szerint ez is egy válaszopció a feltett kérdésre.
Postavezető is postás. Én tudom követni, postavezetőként, a kézbesítőkön ezt tapasztalta.
A történet meg nem annyira hosszú, tudjuk mi van a postánál. Lelküket is kérik éhbérét cserébe, sok esetben kutyával nem bánnak úgy, mint a postás dolgozókkal, akár ügyfél akár postai munkatárs/ felettes.
3/7-es vagyok, nem a postavezető. Hát igen én is postás vagyok, de sajnos ezek szerint nekem van ennyire kaki főnököm, hogy nem csak az ügyfelektől kell elviselnem a sok rosszat.
Postavezetőként azt nem értem, hogy ha kibontogatják a küldeményeket, miért engedte!? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!