11/18 anonim válasza:
Akkor szűz is maradsz mafla.
13/18 anonim válasza:
Exem 26 évesen vesztette el ffi létére. Semmi nem lehetetlen. Igaz, fizetőssel és aztán jöttem én neki és mi kapcsolatban is voltunk.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném fízetősel,jobb lenne olyanal aki tényleg szeret.
Szerintetek ez esélytelen egy olyan emberel aki tényleg szeret?
Engem csak az lep meg ,hogy a fiúk folyton azt írják szeretnének egy olyan lányt aki tényleg érzelmeket szeretne meg velük lenni és nem csak az anyagi helyzetűk érdekli vagy az hogy mivel foglalkoznak erre itt vagyok én aki tényleg csak egy összinte szerelemre vágyna semi másra és nem kapja meg.
Szoval ezek szerint ez nem létezik akkor inkább maradok szűz életem végig ha nem szeret senki.
Nem érzem magam maflának.
2020. szept. 20. 12:41
17/18 anonim válasza:
Én is ,de én várok házaságig.
24L
18/18 anonim válasza:
Én is az vagyok 30 évesen és az is maradok
Bolond aki elvesziti maradjon mindenki szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!