14 éves lányként hol tudok korombéli, meleg fiúkkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 22:02
11/18 anonim válasza:
NEM közös az érdeklődésetek. Te a hetero fiúkat szereted, ők pedig a meleg fiúkat. Nagyon nem mindegy.
Sokkal jobban jársz hetero barátokkal, ha szerelmi kérdésekről van szó, ugyanis ők tudják, mitől leszel TE vonzó egy fiú számára.
12/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Ezért nem kell meleg fiúkkal ismerkedned...
13/18 anonim válasza:
Nehéz ügy! Egy 14 éves srác szerintem még nem tudja, hogy meleg. Vagy ha már gyanús neki, több problémája van mint neked.
14/18 anonim válasza:
dehogynem, én 15 éves vagyok és tudom, hogy meleg vagyok, és egy évvel ezelőtt is tudtam.(:
15/18 anonim válasza:
hát b@zd.. akkor találkozzunk :D csak nehogy távcsövessel lepjelek meg az egyik tetőről a megbeszélt helyen :)
utolsónak szól ^^
16/18 anonim válasza:
"14 éves lányként hol tudok korombéli, meleg fiúkkal ismerkedni?" A melegben vazze :DDD Figyi. Nekik más az identitásuk(hajlamuk) ők egy külön kaszt. Jó fejek humorosak tudnak lenni,de ameddig te a fiúkat kedveled,nem sok közös témátok lesz. A korodbéli lányok fiúkkal akarnak ismerkedni.Neked azt tanácsolnám keress fel egy klassz pszihológust, mert komoly problémáid lesznek-vannak.
17/18 anonim válasza:
Szerintem meg lesz közös téma, Téged a fiúk érdekelnek és őt... is! Egyébként 14 éves meleg fiút bármelyik EMO zenekar koncerten találsz, vagy nem is kell koncert ahogy Én látom csak lépj ki az utcára és kettőn is "átesel"
23/F
18/18 anonim válasza:
hát hallod ez durva nekem sok meleg barátom van 13éves lány vagyok de nem adtam fel hirdetést h meleg barátot keresek hanem csak ugy össze jött de ijet se hallotam még hallod...:O megdöbentö és csatlakozok az elözö komentbe szereplö válaszgoz keres egy psziologust!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!