Van olyan, hogy azért nem vásárolsz interneten, mert jobb lenne rendelés előtt megnézni egy adott terméket?
Figyelt kérdés
Nem vásárolok gyakran, ennek ellenére már párszor találkoztam azzal a problémával, hogy valamit csak a kifizetése után lehet megnézni. Szerintem az üzleteknek se jó a visszatérítés, stb, ha a vásárlás után mégse tetszik valakinek amit vett, de ezt módja se volt vásárlás előtt megállapítani, hogy milyen is valójában amit vesz.
Lehet, biztos meg van ennek a kérdésnek jobb helye, de nem találtam.
2020. szept. 15. 12:19
1/2 anonim válasza:
igen, például ruhákat, cipőket ezért nrm vásárolok online, mert nincs értele. nem jó az anyag tapintása, nem jó a méret, stb.... ha nem felel meg a termék, akkor azt jelezni kell. becsomagolni a futárnak vagy elvinni a postára. ezért egyszerübb bemenni a boltba ha ilyesmiket akarok. tv távírányítót, power bankot meg már csak azért is online veszek, mert általában azzal még sporólok is
2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván valamit jobb online rendelni, de ahogy te is írod pl ruhák esetében nem biztos. Engem pl most a TRUST GXT 1255 OUTLAW 15,6 GAMER NOTEBOOK HÁTIZSÁK érdekelne, de egyenlőre nem tudom van e olyan bolt, ahol rendelés nélkül megnézhető személyesen is, márpedig lehet ami képeken, vagy videón jól néz ki azt valamiért személyesen mégse venné meg valaki.
2020. szept. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!