Szerintetek nem nevetséges az RTL-en az Asztro Show?
Szeritnem igen, mert nem mondanak igazat és vannak, akik sajnos elhiszik... :S
Erre egy igen jó példa, amikor egy nő betelefonált Lomininek :D és az egészségéről érdeklődött.
Elmondta, hogy minden rendben. Utána a nő elmondta, hogy már 10 éve köhög, habár ezt nem tekinti betegségnek, de mondja már meg, hogy mitől lehet. Lomini azt felelte: "Hát kérem, hagyja abba a dohányzást!" A nő: "Soha életemben nem dohányoztam.." Lomini: "Haha igen, tudom én, csak vicceltem."
Na ennyit erről. Jó kis vicc. :D
de a legjobb, amikor visszafele számolgat :D
5-5-4-3-2-2-1 és már mondja is a mondandóját:D
tisztánlátók:D
nem jósok:D
valamit biztosan látnak...
Mondja meg először,hány m2-es az ingatlana, amit el szeretne adni?XDDD
Őrület
Azt mondja:
Betelefonál a nő hogy kézműtéte lesz, a kérdés hogy sikerülni fog-e. A mi Lominink elkezd számolni 5-4-3-2-1 néz erősen a jobb kezére és megkérdezi:
- A jobb kezét műtik?
- Nem a balt! - jön a válasz
(Lomininek azonnal vág az esze)
- Az nekem a jobb (mert a tv-ből nézve ahol lomini ül onnan bizony az jobb kéz, csak erre gondolhatott)
Utána fel is hívta a figyelmet arra, ha azt mondja hogy jobb akkor igazából az bal. :-o
Félelmetes, megaordinálé átverés az egész és tudjátok mit meg is érdemli azt a sok halandzsát az aki betelefonál.
Ja meg küldök most grátisz plussz energiát. Hoppá!!!
A MUKOGGY óta fellendülőben van az iparág.
Néni betelefonált a Zagiba Zoltánnak .
Zoltán : Halló tessék itt van velem ...:-)
Néni : Anyád pi...áját :-))))
Folyt a nyálam a röhögéstől
Néni: Lominik úr, úgy örülök hogy beszélhetek önnel, maga mindent tud, annyira okos!!
-Nem. Ez egyáltalán nem igaz. Most készülök megírni a diplomamunkámat, 6 éves korom óta tanulok..XDDDDD
Én is azért nézem, h a sok hülye képes telefonálni, és elhinni a sok baromságot amit ösze hazudnak.
Azt várom én is h valaki már jól beszóljon nekik
Ma is néztem, és egy nő telózott, h őn egy pénznyerő, mondta lomininek
na rögtön ki is kapcsolták a csajt:):)
hogy lehet ilyen baromságokat elhinni amit lomini össze hazudozik.
csak azt nem értem h az RTL is mér engedi ezt meg
ja persze a sok hülye telefonál, és az jó pénz az rtl-nek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!