Ki szeretné beutazni a világot mielőtt meghal?
Én is szeretném bejárni a világot,és már hozzá is kezdtem..
Indulásnak Stonehenge (60 km-re lakom tőle).Így London is volt,és Párizs is..Most tervezem az Olaszországi utakat,és jövőre jöhet Afrika...Szépen lassan...De egyszer mindent megnézek amire kíváncsi vagyok...
Én is. Valahol mexico környéként le is telepednék, nagy sombrerot hordanék, és kukacos tequilát innék minden nap.
:D
Én aztán nem akarom körbeutazni!Egyedül Braziliába szeretnék eljutni, de oda is az egyik temetőbe. :D
Amúgy én elég furi vagyok, mert mondjuk elég korán meg akarok halni szval. lehet időm se lenne rá :).
16:46 :)
Azt hiszed nekem nem lesznek olyan szakaszaim (jó hosszú szakaszok) ahol azt mondom majd, hogy úgysem jön össze még 1 utazás sem? Dehogynem. Sok ötletem csak addig tűnik jónak és kivitelezhetőnek amíg a szobámban tervezgetem őket, aztán bumm 1 csapásra hüleségnek tűnik.
Ezzel arra akartam célozni, hogy szerintem lesz olyan korszakod is ahol élni akarsz.
16:46-s vagyok!
De én akkoris 34 évesen akarok meghalni és Brazilián kívűl sehova nem akarok eljutni. :D
Én szeretném, csak nincs miből:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!