Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha felfedeztem a...

Travis83 kérdése:

Mit tegyek, ha felfedeztem a világmindenség nagy titkát?

Figyelt kérdés

Egy olyan dolgot fedeztem fel, amit biztos vagyok benne, hogy nem lett volna szabad. Nagyon nem tudok együtt élni a gondolattal, hogy tudok róla. Ha viszont világgá kürtölném, gyökeresen megváltozna tőle az egész világ és ezt nem csupán szószerint kell érteni. Szóval erről nem szabad beszélnem, de magamban is lehetetlen egy ekkora leleplező információt tartanom.

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. szept. 12. 22:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre van egy közmondás:

"Egy fecske nem csinál nyarat."

A másik pedig egy dalszöveg:

"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!"

Általában, akik tudnak a titkokról - mert valaki egész biztosan tud -sosem szokták annyiban hagyni, hogy valaki csak fecsegjen ezektől. Pláne, ha - mint írod, elmondásod szerint - gyökeresen megváltozna tőle a világ.

Az ilyen embereket nevetségessé, hiteltelenné teszik, jobbik esteben mindenki csak legyint rá, és azt mondja: bolond.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az vagy - lévén azt sem tudva, mire bukkantál - csak mérlegeld azt is, hogy a te életed is megváltozhat gyökeresen.

Mi lenne, ha feldolgoznád a titkot egy regényben?

Nem csinálhatnának veled semmit, de eljutna a nagyközönséghez. Csak egy tipp. Nekem a feszültség levezetésben sokat segít, ha kiírom magamból a problémát.

2020. szept. 12. 22:40
 2/19 anonim ***** válasza:
Megnyomnám a piros gombot.
2020. szept. 12. 22:40
 3/19 anonim ***** válasza:
Itt ez a jó kis névtelen fórum... főleg, Travis, hogy kiírtad a neved: remek alkalom, hogy megoszd mindenkivel a titkodat.
2020. szept. 12. 22:41
 4/19 anonim ***** válasza:
felébrednék az álomból
2020. szept. 12. 23:01
 5/19 A kérdező kommentje:
#1: Regényben sem szabad. Sehogyan sem, de köszönöm a választ!
2020. szept. 12. 23:27
 6/19 2*Sü ***** válasza:
100%
Ne aggódj, majd idővel elmúlik. A legtöbb ilyen esetben az ember idővel rájön, hogy annyira nem a világmindenség titkát fedezte fel, sőt annyira nem is titok, sőt sok esetben arra jön rá, hogy igazából hülyeség.
2020. szept. 12. 23:32
 7/19 A kérdező kommentje:
#6: Ebben az esetben ez maximálisan kizárható. Sajnos. Vannak dolgok, amiket az ember inkább soha ne tudott volna meg. Ez is egy ilyen.
2020. szept. 13. 01:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
de pozitívan változna meg a világ? Tehát jobb lenne tőle a világ?
2020. szept. 13. 10:32
 9/19 A kérdező kommentje:
#8: Más lenne. A feje tetejére állna és nem tudni milyen következményekkel járna. Az a fogalom, hogy "világ" egy teljesen új értelmet nyerne, de inkább úgy mondom... na mindegy.
2020. szept. 13. 15:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Elne higyétek már:D
2020. szept. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!