Normális életem lehet még ha boldog már nem? Akiket nagyon sok tragédia ér egymás után azok hogyan élnek tovább normálisnak mondható életet?
Figyelt kérdés
Annyi tragédia ért mostanság,hogy már csak a gyerekeim miatt akarok élni. Tavaly maghalt a Nővérem és még abban az évben Édesanyám is. Az idén a volt Anyósom és Apósom akik szintén nagyon hiányoznak, és most meg a drága Benji cicámat vesztettem el akit a harmadik gyerekemként szerettem. A gyerekkorom miatt is nagyon sok lelki problémám van. Hogyan tudnék ezek után normális életet kialakítani. A Fiamat keveset látom mert külföldön él. De még sorolhatnám,hogy mik okoznak lelki problémát!2020. szept. 11. 17:46
1/4 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust... Lehet ő tud segíteni ezen :)
Ne félj soha szakembertől segítséget kérni
2/4 anonim válasza:
Egy új cica sokat segítene! Fogadj be egyet menhelyről. Inkább kettőt v hármat!
4/4 anonim válasza:
Remélem, jobban érzed magad azóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!