Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beleestem a nővérem barátjába....

Beleestem a nővérem barátjába. Utálnom kéne ezért magam?

Figyelt kérdés

A nővérem és a barátja körül belül egy éve vannak együtt. A suliból ismertem a srácot, és eléggé rossz véleményt hagyott maga után. Éppen ezért volt nagyon ellenszenves amikor kiderült hogy járnak...Viszont ahogy telt az idő egyre több időt töltöttünk együtt, gyakran volt rá példa, hogy csak ketten maradtunk mert a tesóm lelépett valahova. Rájöttem, hogy nagyon sokat változott. Okos, kedves, segítőkész fiú lett belőle. Nagyon sok közös van bennünk...ez pedig oda vezetett, hogy beleestem.

Az elején rohadt nagy bűntudatom volt, majd amikor a nővérem részeg volt elmondta, hogy többször is megcsalta a pasit, és hogy nem szereti, mindössze azért van vele mert a családjának nagyon jó az anyagi háttere, na meg persze nem is rossz partner, mert nagyon helyes fiú...sosem sejtettem volna, hogy a nővérem ennyire...anyagias.

Ezek után egy kicsit enyhült a bűntudatom, és úgyanúgy jóban maradtam a pasijával...Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és kezdem úgy érezni hogy ő is többet érez irántam. Többször is előfordult, hogy majdnem megcsókolt, de az utolsó pillanatban mindig eszembe jutott, hogy kivel is jár. A nővéremmel sem bánik már úgy mint az elején, hiszen ha hárman vagyunk, akkoris csak velem beszél, nem csókolja meg, ha pedig a tesóm hozzá bújik látszik rajta, hogy feszeng.

Fogalmam sincs mit kéne tennem...Hiszen azt is ideje lenne szegény srácnak megtudnia, hogy a nővérem folyamatosan csalja, de mégsem tudom elárulni a tesómat...és ha esetleg szakítanának sem tudnám mit tegyek.

Valakinek valamilyen ötlet, hogy mit kéne tennem?

2020. szept. 11. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagáltad túl, tényleg bántó, és a srác is gyökér, tesód is rendesen leszerepelt.

Persze szerelemben nem az észérvek döntenek, ez ellen nem sokat lehet tenni. Mégis, valószínűleg jobban jársz, ha a sráccal nem jössz össze. Mégis, úgyse az észérvek döntenek. :) :) Ilyen ez.

Vigyázz magadra!!

2020. szept. 11. 20:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Fogalmam sincs mit fogok csinálni...azt hiszem, hogy még külön megbeszélem a sráccal is...de ezzel mindketten eléggé leszerepeltek... Köszönöm a választ!

2020. szept. 11. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
vedd rá mindkettőt h szakítsanak majd kérj engedélyt a nővéredtől h járj vele. Aztán akármit is mond járj vele!
2020. szept. 18. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentkeznék a filmes jogokért... :D
2020. szept. 18. 21:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Jelenleg egyikőjükkel sem tartom a kapcsolatot.

Megkaphatod az összes jogot:-D

2020. szept. 19. 07:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Érdekes a helyzet, de ne itéld el a srácot, amíg nem beszéltél vele, hisz lehet a nővéred ferdít, hazudik neked.

Az meg hogy az a helyzet hogy a nővéred nem sértődik meg hogy te belehabarodtál a pasiba, csak jót jelent, nyitva az út, hogy akkor ők szetváljanak, te meg összegyere vele, hisz azt mondtad, tök rendes pasi.

2020. szept. 19. 07:31
 17/18 Ivett2018 válasza:
0%
Egyaltalan hogy jutott eszedbe a testvered pasija? Inkabb szegyeld magad. A masik nem a tesod kene be vamzerolnod hanem a csavot neki hogy veled akar joba lenni es hogy te ugyan ugy. Szerintem a tiszta vizet kene onteni a mocskos poharba! Szemetseg ide oda jatszani!
2020. szept. 20. 08:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves 17 es...Az előző válaszaimat, ha elolvasnád rájöhetnél, hogy kiderült hogy gyakorlatilag ők játszottak ki engem...és egyáltalán nem szándékosan estem bele a srácba, mintahogy azt fent is említettem nem kedveltem az elején, sőt eléggé ellenszenves volt. De sajnos nem tudom írányitani a szívemet...Hidd el ha tudnám, akkor nem tetszett volna meg.
2020. szept. 20. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!