Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megváltoztatni a...

Hogyan lehet megváltoztatni a szemem színét?

Figyelt kérdés
Most kékes-zöldes és barnát szeretnék. tudnátok ajánlani módszereket,. Műtéteken, kontaktlencsén kívül?
2020. szept. 7. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Fesd be!
2020. szept. 7. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Photoshop. Kontaktlencse.

Más nincs.

2020. szept. 7. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező az üzeneteimre írta: "Hogyan?"

Üzenem neki, ha komolyan gondolja, akkor zománcfestékkel.

Ha humor akart lenni, akkor vízfesték.

2020. szept. 7. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Kizártad a kérdésedben az összes létező lehetőséget (műtét és kontaktlencse), úgyhogy sehogy.
2020. szept. 7. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Van olyan zöldhályog kezelésére használt szemcsepp, ami sötétítheti a szemet, de biztosan egyéb mellékhatásai is vannak, úgyhogy nem károsítanám vele a szemed.

Am cseréljünk, mert én barna helyett szeretnék kéket vagy zöldet! :)

2020. szept. 7. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Talán fogadd el, hogy olyan színű szemed van, amilyen?

Én nem igen hallottam még olyan, hogy azt reklámozzák, hogy a szemed színét meg tudjuk változtatni (és mellesleg mellékhatások nélkül).

Ha lenne ilyen módszer, azt gondolom, hogy a kereskedők rákattannának és reklámozásba kezdenének teljes erővel - mert lenne rá kereslet. Azt sugallnák, hogy nekem más színű szemre van szükséged, úgy nem vagy szép és neked már csak össze kell szedni a hozzá szükséges pénzt és mennének az emberek.

2020. szept. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!