Felétek is esik az eső?
Figyelt kérdés
itt nagyon. (Bp.) ugye nem lesz így egész nap? mert szeretnék kimozdulni egy kicsit.2010. aug. 6. 09:26
21/38 anonim válasza:
basszus ha bp-n apokalipszis akkor ha ez ideér és én teljesen egyedül vok itthon sőt még a szomszéd sem lesz itthon, akk mit kezdek magammal?????12/L
24/38 anonim válasza:
Tegnap egész délután permeteztem a kertben. Természetes, hogy most zuhog és lemossa az egészet!
25/38 anonim válasza:
Mostmár kitisztult az ég,és nem esik(XV.ker)
26/38 anonim válasza:
Kedves 12/L!
Az én megoldásom ilyen esetekre:
Leengedem a redőnyöket (így legalább nem veri össze az ablakot a víz és az erkély sem ázik el),becsukom az ablakokat.Kikapcsolom a gépet és kihúzom az áramból.Max. tv-t nézek,de ilyenkor az is necces,mert hol van adás hol nincs...
Aztán ha elment a vihar újra felhúzom a redőnyöket és szellőztetek,mert felfrissül a levegő ilyenkor.
15/L
(itt még mindig nem esik:D)
27/38 anonim válasza:
köszönöm!te hol laksz 15/L aki segített a 12 éves lánynak?
28/38 anonim válasza:
:o Most látom a radarképen, hogy a vihar iránya megváltozott és K felé tart. :S
29/38 anonim válasza:
Egerbe kb. mikorra fog ideérni a vihar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!