2000be miért lett volna világ vége? 2012re ott a maya naptár.
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 05:21
1/11 anonim válasza:
azért volt 2000-ben világvége várás, várj, mielőtt mondom az volt a neve ennek hogy YK2, naszóval, azt történt 1999. dec. 31.-én mindenki azt várta hogy mi fog történni másnap mert pont éjfélkor az összes számítógépes rendszer bináris vagy milyen számrendszere le nullázódik, szoval asszem ujra indul, és akkor mindenki azt hitte, hogy a világ számítógépes hálózata összeomlik vagy már hallottam olyat is hogy azt hitték, hogy a gépek fellázadnak és megölik az emberiséget, lényegében ennyi. CSak hozzáteszem hogy én is hiszek ebben a világvégéen, de egyedül csak a 2012-ben hiszek, a többi olyan hülyeségnek tűnik, de már ha így belejöttem akkor hozzáteszem, hogy amerikai tudósok szerint télleg lesz valami nagy 2012-ben de nem tudják mikor,de ők nem ilyen isten és sátán hacára vagy mire gondolnak, hanem egy napkitörésre. DE ezu olyan lesz hogy a föld 80%-án nem lesz áram, de nem ugy hogy elmegy egy órácskára, hanem minimun fél évre. Egyszer volt egy amerikai államban, hogy 3 napig nem volt áram és az emberek az alatt kirabolták a boltokat,, betörtek lakásokba, megerőszakolták a nőket, meggyilkoltak csomó embert, és akkor képzeld el ugyan ezt 6 hónapig csak majdnem az egész világon....
2/11 A kérdező kommentje:
ezzekkel a tudosok "nagy joslataival", nap kitores ilyesmi ugy vagyok hogy meg par napra elore egy nagy vihart se tudnak megmondani hogy szoljanak az embereknek hat akkor egy globalis dolgot? peldaul nem tudom mek evbe mayarorszagon augusztus 15-i vihar mertem szoltak az embereknek h uljenek othon?
2010. aug. 6. 09:10
3/11 anonim válasza:
mert a METEOROLÓGIA és azt ŰRKUTATÁS 2 külön dolog, az Űrkutatás sokkal fejlettebb Technológián van, mivel azt a NASA által Pénzelik, de a Meteorológiában, meg ,,egyenlőre'' elég az 1-2 hetes előrejelzés mert a szél mindig változhat, akkor a vihar is másfele mehet, amíg az űrben, csak a gravitációs erők mozgatnak mindent, az ÁLLANDÓ gravitációs erő miatt sok sok számolással kiszámítható 98%-os pontossággal hogy mikor mi hogy mien szögbe érkezik hova. de egyébként lehet a nap Kitörés ellen védekezni, Globális áramszünetet létre kell hozni, (nem termelünk áramot, de nem is használunk) vége az egésznek, vissza bekapcsoljuk, folytatódik az élet
4/11 A kérdező kommentje:
nah majd meglassuk mi lesz :) ha vege lesz a vilagnak azert remelm h egy jobb fog kezdodni...
2010. aug. 6. 10:20
7/11 anonim válasza:
( az első válaszoló vagyok) de tényleg, most hogy így belegondolok a második válaszoló gondolatmenetébe, és tovább göngyölítem a fonalat (érdekes megfogalmazás, nem szoktam ilyet) akkor mondjuk nagyon durva esetben valamelyik nagyon környezetszennyező országban nem kellene lekapcsolni az áramot vagy az egész világon ugy kéne hagyni, és megvárni amíg jön a napkitörés és hagyni hogy elvigye az áramot, akkor mondjuk ezzel kicsit felnyithatnánk az emberiség szemét, hogy hoppácsak, kéne védeni a földet hogy megmaradjunk ( tudom a napkitörésnek sok köze nincsen a földön lévő környezetszennyezéshez, de akkor is) és akkor remélem belegondolunk mindannyian ebbe a dologba, csak mert a mai emberek nagyobb többsége le se szvrja hogy mi lesz a földdel, és amikor fel fog nyílni a csipánk, majdmár amikor az egész földön káosz fog uralkodni, akkor már késő lesz, pápá földi élet. de ha a második válaszoló még egyszer visszajönne, akkor annak nagyon örülnék és írna még ilyeneket, mert valaogy olyan okosnak tűnik ebben a émában és még hallgatnám egy kicsit
8/11 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok:D Nos 15 éves létemre :D
9/11 anonim válasza:
1. válaszoló vaqgyok, és szintén 15 éves, de szerintem ezzel nincs semmi gond, attól még csupa fül vagyok, mondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!