Rendeltem Wishről pár dolgot, már egy hónapja azt írja, hogy Magyarországon van a termék, de még mindig nem kaptam meg. Valamilyen oldalon keresztül megtudom nézni, hogy Magyarországon belül melyik városban / melyik postán van a rendelésem?
Én az Ázsia centerből rendeltem, és két hónap alatt ért ide 😀
Bp-Bp
Kitartás🙂
Elvileg szeptember 12-ig kell ideérnie. A többi pár száz Ft-os dolgom megjött hetekkel ezelőtt, holott ezzel együtt rendeltem, és ez volt a legdrágább. Van egy nyomonkövetési száma, de abból nem derül ki, hogy melyik postán van jelenleg, csak az, hogy Magyarországon van valahol.
Egy fürdőruháról lenne szó, és mivel negyedikén utazom el örültem volna ha vihettem volna magammal :D
"Elvileg szeptember 12-ig kell ideérnie." - az csak egy becslés a visszajelzési átlagokból, az országba érkezés után még akár hetekig vár a sorára a vámellenőrzéshez, ezt pedig nem kalkulálják bele.
Ha valamit időre szeretnél rendelni, legkésőbb 2 hónappal az utolsó határidő előtt meg kell venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!