Van olyan hely Budapesten ahol tanuloknak ingyenes szállást biztosítanak?
ÓÓÓ én segítek neked! Úgyis külföldön élek egy ideje,és a lakásom amúgy is üresen áll.2 szobás,és kertvárosban van..
Jó lesz? Teljesen ingyen oda adom neked bérbe.Majd én fizetem helyetted a számlákat hiszen a közös költséget most is fizetem az üres lakásra..(mert nem lakom benne ,még jönnek a számlák) Így jó lesz? Ha a villannyal spórolsz akkor azt is fizetem..Úgyis átalánydíjat fizetek most is...Na így jó??
Amit leírtam,az tényleg így van.Külföldön élek,és üresen áll a lakásom..Tényleg fizetek minden hónapban azért mert nem lakom ott..De komolyan azt hiszed találni fogsz ingyen lakást Pesten??Ugyan már..Bilibe lóg a kezed...akkor..
" ingyenes szállást biztosítanak? "
nem ezt írtad???Őrült!
attolmég nemkell leőrültezni és ilyen flegmán válaszolni neki
ha nemtudsz normális választ adni tünés innen
Már elnézést de ő írta nekem,hogy őrült...Mert én írtam az elsőt is...
Csak megírtam,hogy ingyen nem fog szállást kapni sehol..Erre a válasz,hogy "Nem ingyen te Őrült!"
Akkor miért én vagyok a bunkó??
válaszoló..
én nem arra mondtam hogy bunko vagy hogy aztirtad hogy "őrült" hanem az 1. válaszodra..nevetséges
egyébként meg tényleg nemértem hogy a kérdésben akkor mért szerepel az "ingyen" szó ha nemis ingyen kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!