Lyoness ki mit tud erről? Átverés vagy nem?
Ez az átverés dolog mindig felmerül egy hálózatépítő üzletnél. Ezt itt lehet elolvasni kicsit részletesebben:
Sógorom anyukája,heti 300ezret keres vele, 1 éve csinálja:)
Mi is kezdjük ezerrel...
Én sem hittem eddig benne, de mivel saját rokonomat látom, hogy él, meggyőzött..
off: Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez két dologra épít.
1: vásárlókra, akik pénzt akarnak látni a vásárlás után (természetes pénzéhség, azaz szabadságvágy)
2: eladókra, akik biztos forgalmat szeretnének
E kettőnek be is jön a számítása, mert megtalálják egymást, de kérdem én, miért csinálja ezt a lyoness? Talán profitért.. nem? akkor ott a 100forintért megvett kenyérből valahogy jól jár lyoness is, azaz valaki kevesebbet kap illetve ráfizet.. Nem?
Cégek jó marketing helyett lépnek be ide, vevők meg azért mert jól hangzik, hogy pénzt kapsz.
Én így tapasztalat nélkül mondom, hogy: légy inkább tudatos vásárló vagy ha céged van, fizess egy jó marketingest inkább.
Tényleg aki ezt nem így látja írja meg, ha meg igen, azt írja meg, én is kíváncsi vagyok több véleményre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!