El menétek a temetésére ?
Szóval az a nagy helyzet hogy én Kőszegen élek és meghalt a nagyapám aki Kisvárdán élt
És most az egész család ki van rám akadva hogy nem megyek a nagyapám temetésére mivel nagyon messze van és a munkahelyemen sem tudok szabadnapot kérni
Azt tudni kell hogy a nagyapám egy olyan rossz és gonosz ember volt hogy talán még egy a világon nincs
15 kb-re lakott tőlünk de soha nem volt olyan hogy lejött volna meglátogatni minket
Soha nem köszöntött fel egy szülinapom egy névnapom sem nem az ajándék kellet volna hanem simán egy felköszöntés is elég lett volna soha nem alakult ki közöttünk semmilyen kapcsoalt
És áll a bál otthol hogy ne vagyok hajlandó elmenni a temetésére
Én pontosan ugyanígy voltam apámmal, két éve augusztusban halt meg, nem voltam a temetésén, ezt azóta is jó döntésnek tartok.
A mamám januárban halt meg, a húgom 400 km-re lakik tőlünk, ő nem volt a temetésen, egyrészt mert messze van, másrészt nem kapott szabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!