Fiúk! Ti milyen dekorációt vitettek középsulis kollégiumba? (Csak azért kérdem, mert nekünk vinni kell vmit és nem tudom hogy mit vigyek dekorációnak..)
Hát, vihetnél posztert, zöld növényt (ha szereted & gondozod), albumot-könyveket. Ez attól is függ, hogy neked milyen hobbid van (zene rajongó = lemezek, hangszerek, vagy ezek utánzatai, sci-fi /világűr "őrült" = Galaxis poszter, az adott sci-fihez kapcsolódó falvédő, egyéb "apróságok, utazni imádó = térképek, földgömb, képeslapok, spirituális = zen szentély, füstölők <már ha a szobatársad is beleegyezik ez utóbbiba>, sportos = mezek, zászlók, sportszerek, stb.), vagy milyen típusú suliba jársz, és mit engednek meg. Olyan kisebb, vagy nem túl nehéz polcszekrény, ami lehet akár térelválasztó is. Szőnyegek, takaró, díszpárna... csak a kreativitás az, ami határt szab.
A Pinteresten lehetnek még ötletek - esetleg.
Milyen "kell"? Mi az, hogy konkrétan "kell"? Te lax ott.
Amúgy ragaszd teli ilyen magazinos poszterekkel, meg nem is fontos feltétlenül , hogy csak poszterek legyenek benne. Szép színes a többi cikk is.
Én amúgy lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!