Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is elveszti így a...

Szerintetek is elveszti így a "szépségét"?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a legjobb barátnőt LB-nek írják, vagy ha a barátot, barátnőt "csajomnak" "pasimnak" hívják.Szerintem így elvesztik a jelentőségüket, szépségüket.

14/L

2010. aug. 4. 18:53
 1/8 haggyámán ***** válasza:

Én mindig is barátnőmet írtam. Viszont sokan "asszony"-nak írják/mondják, szerintem ez eléggé lekezelő.

Szerintem legyen barát/barátnő.

2010. aug. 4. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
én is így gondolom. nem tudom bennem egy kis lekezelő érzést váltanak ki ezek, főleg a csajom , meg a pasim :S
2010. aug. 4. 19:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. aug. 4. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:

pasim 13-14 évesen volt, mostmár párom van. a barátomat nem használom a páromra, mert akkor mit mondjak a fiú barátokra?:D

ez a legjobb barátnő dolog is kinőhető, mostmár barátnő csak simán, olyanról még nem hallottam h LB (:

2010. aug. 4. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
én még BFF-ről is hallottam.Best Friends Forever :D
2010. aug. 4. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy csaj ismerősöm meg "a bakom" néven emlegeti a párját. Eddig ő nyer :) Amúgy ja, a csajom-pőasim dolog az gyerekes.
2010. aug. 4. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

engem csak a "párom" kifejezés irritál. párja a zokniknak van..

ráadásként általában azok a nők, akik ezt a kifejezést használják a férfire, akivel együtt vannak, mikor teherbe esnek, akkor a gyereket "pocaklakó"-nak hívják. na ennél a pontnál már hánynom kell.

2010. aug. 4. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
Párja a zokninak van ez igaz, de mit ér a párja nélkül. :-)
2010. aug. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!