Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok névnek?

Mit ajánlotok névnek?

Figyelt kérdés
Barátaimmal alapítottunk egy rock/punk/metal bandát, viszont nem tudunk egyetérteni a névválasztásban. Tudnátok ajánlani valamit?(2 lanybol es 1 fiubol all az egyuttes)

2020. aug. 12. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját nevetekből pl kereszt vagy vezetéknévből kreálnék valamit:D
2020. aug. 12. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, viszont az elég fura lenne, mert ezek a kezdőbetűink: B.B; M.É; K.B
2020. aug. 12. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Én olyasmire gondoltam, hogy adottak ezek a nevek: Barbara, Éliás, Bianka. Akkor ezekből lehetne olyasmit csinálni, hogy Barlinka , Barlika, Élinra stb:D

2020. aug. 12. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz így neveket ajánlani, hogy nem tudjuk, hogy milyen témájú, és milyen nyelvű zenéket játszanátok, hogy mennyire szívesen vinnétek bele humort, és hogy milyen imidzset szeretnétek kialakítani. Ha ezekre tudsz válaszolni, esetleg könnyebben segíthetek/ segíthet más is a névválasztásban.
2020. aug. 12. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:

A kerdesekre nem hiszem, hogy tudok valaszolni.

Viszont nekunk az a fontos a nevben,hogy ne legyen bonyolult, jelkepes legyen, es nem kell feltetlenul magyarnak lennie

2020. aug. 12. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
F.I.N.G. - Finom Is Nem Gondolod?
2020. aug. 12. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Haat... a dadaizmust pédául egy szótár segítségével nevezték el (pontosabban belebasztak egy kést és amit megjelölt, az lett a név)

Csak mondom, ez is egy módszer

2020. aug. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!