Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha a mikrofont...

Szerintetek, ha a mikrofont beledugom a teába mi történik?

Figyelt kérdés
szerintetek túléli?
2010. aug. 4. 16:35
 1/6 anonim válasza:
73%
bocs szerinted a mikrofon él
2010. aug. 4. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

attól függ hogy milyen mikrofonról van szó. Ha vérszopó mikrofon , akkor az szereti a meleget, ugyhogy azzal nem ártasz neki , sőt jól érzi magát. Az aranyvezetékű hegyi mikrofon meg kifejezettrn utálja a meleget, sőt a hangerőszabályozóját különösen irritálja a fahéj. de viszont a tollashátú hangyász-mikrofon ( különösen hoszú nyelvéről kapta a nevét) az megpróbálja megtámadni a teát, ő a legharciasabb mikrofon fajta,de az esetek legnagyobb többségében ebben a viadalban a tollashátú hangyász mikrofon szokott nyerni, de van esélye a teáknak is ha csoportosan maradnak vagy velük van az EgyTea, tudod annak a mottója: Egy TEa mind fölött, Eggy TEa kegyetlen, Egy a sötétbe zár, mert bilincs az Egytea. De azt is illik tudni hogy az EgyTeának is van gyengéje: a makrofon. Ez a mikrofonnak egy igen ritka, nagyobb testű fajtája. A mikrofonok egész életükben monogán kapcsolatban élnek, vagyis amint bluetooth érettek lesznek rögtön keresnek egy párt maguknak és egész életüket egymással töltik le. Amikor két mikrofon ivadékot csinálnak (lásd. mikrofonok násza) akkor a nap minden percében figyelniük kell a kis headset-eikre, ert a teák előszeretettel vadásszák a kis, törékeny headseteket, mert ezek még nem tudják megvédeni magukat(de viszont ha tollashátú hangyászmikrofon, akkor már születésétől fogva a teák elleni harcra tanítják a szülők e csemetéiket) Érdemes még megemlíteni az egyik ismertebb Dél-Amerikai mikrofont ,az uszályos mikrofon (nevét onnan kapta hogy vízben és szárazföldön is egyaránt megállja a helyét. De ez egy sunyibb fajta mikrofon mert a teákat még filter (ikra) állapotban támadja meg, amik ez ellen nem tudnak semmit sem csinálni, de erről a filterezésről már biztos hallottál, tudod a nőstény tea lerakja az üres filtereit egy meleg helyre, majd ezekbe a hímtea beleszórja a száraz-morzsolt-teakeveréket (ondóját) és így születik meg a kis tea.

Remélem segítségedre lehettem, ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.

Lécci jelezd vissza ha tetszett és lécci ne pontozz le , mert nagyon sokat dolgoztam ezzel, azt se tudom hogy ki fog-e férni ennyi szöveg, de ha ezt is el tudtad olvasni, akkor valószínűleg kifért. Nagyon sok könyvet átnéztem, az utazási élményeimből is merítettem, interneten is sokat kerestem, erről a két híres mindig egymással harcban álló népről, sok munka volt vele. Kösz, sziasztok!

2010. aug. 4. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

figyelj utolsó

én igaz hogy nembirtam végig elolvasni de ment a zöld kéz hamár ennyit szenvedtél:D

2010. aug. 4. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
kösz, de téll sok munka volt vele, bár a kérdés kiírója még mindig nem mondott semmit...
2010. aug. 5. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
és még mindig nem mondott semmit a kérdező, áááá. miért írod ki a kérdést ha utána nem reagálsz?
2010. aug. 6. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Na akkor most írok:) Igen, tetszett, ment a zöld kéz..
2010. szept. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!