Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem jóvá?

Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
Ma loptam egy bazárból.Horvátországban nyaralok és mágnest loptam egy tengerparti bazárból.Nem fizettem érte.Nagyon megbántam,de már nem tudom visszavinni arra a helyre.Bűntudatom van.Az a baj,hogy tudatosan tettem,nem véletlenül!Hogyan tehetném jóvá?

2020. aug. 10. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Elmész szépen egy templomba és meggyónod a bűnöd.
2020. aug. 10. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy holnap egy másik bazárnál hagyom a mágnesek árát.Ettől talán nem lesz bűntudatom.Jó ötlet ez?Persze Istenfélő ember vagyok,ezért meggyónom a tettem,de tudom ez nem mentség.Véleményeket várok.Szerintetek jó megoldás ez?Bizonytalan vagyok.
2020. aug. 10. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Írtad hogy nem tudod visszavinni arra a helyre. Miért nem? A legjobb az lenne ha visszamennél és elmesélnél mindent az árusnak.
2020. aug. 10. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom visszavinni mert egy táborban vagyok,ahol minden nap más helyre megyünk.
2020. aug. 10. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor tedd azt amit a #2-es válaszodban leírtál, vagy ajándékozd oda valakinek. Szerintem semmiképpen ne tartsd meg. Random az utcán is odaadhatod mondjuk egy kisgyereknek. :) Szabadulj meg tőle és a bűntudat is tovaszáll.
2020. aug. 10. 22:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Holnap elajándékozom a mágnesek árát,aztán meggyónom.
2020. aug. 10. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, miért loptál egyáltalán?Ha utána bűntudatod lesz miért lopsz?Nem volt pénzed, vagy csak nem volt kedved kifizetni?Esetleg nem akartál pénzt veszteni?Tudom, szép emlék a nyaralás, de a mágnes nem létfontosságú.Minek kellett ellopnod?Fontos volt?Képet nem csináltál?Egy képből lehet mágnest csinálni, tudtad?Vannak dolgok, amiket néha nélkülöznünk kell, akkor is, ha nem könnyű...Én sem vettem mágnest a legutóbbi nyaralásomon, de irtó jól éreztem magam, és ennyi elég volt a lelkemnek.Pedig nálam a mágnesvásárlás hagyomány!Dehát véletlen a kocsiban hagytam a tárcámat.Nincs olyan mágnesem, de boldog vagyok.A bűntudat nagyon rossz, segítek.Több lehetőség van.Vagy megvárod míg az élet visszasodor Horvátoszágba, bevallod amit tettél és kifizeted.Vaaagy, elmész a templomba és legyónod a bűnöd(bár én nem vagyok valami nagy hívő), vagy amit mondtál.Ez egy jó ötlet volt tőled.Többet ne lopj, mert látod az eredményt + bűncselekmény!
2020. aug. 11. 01:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap úgy tettem ahogy azt leírtam,de még mindig szörnyű bűntudatom van.Nagyon meggondolatlanul cselekedtem aznap.Szerintetek viszonylag jóvátettem?😟
2020. aug. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!