Mi van akkor ha az xbox játékban valaki többször letolt játékot és az a bankartyarol levonásra kerül.Vissza lehet igényelni?Az unokám ma rákapott és vagy 40 ezret levett a játékra.
Látom már késő a válasz, de nem vagyok benne biztos, hogy érted, hogy ez hogyan működik.
Xboxon három féleképpen lehet pénzt költeni:
- Vesz egy játékot: ez olyan mintha a boltban vennéd meg, 2e-25e között szoktak lenni a játékok.
- Előfizetést vásárol: havi x összegért hozzáfér játékokhoz, tartalmakhoz, általában 3500 forint környékén mozog.
- Virtuális tartalmat vesz játékon belül: Egy meglévő, akár alapból ingyenes játékBAN tartalmat vásárol igazi pénzért: jobb autót az autós játékban, jobb fegyvert a katonának, vagy szép kinézetet a harcosának.
Vagy az elsőt vagy harmadikat csinálta az unokád, a visszatérítés csak a kiadó jóindulatán múlik, illetve általában csak angolul tudsz velük kommunikálni.
A helyzet az, hogy ha engeded, hogy az unoka úgy használja az xbox-ot a bankkártyáddal, hogy nincsenek megfelelő beállításai, az olyan, mintha elengednéd a tescoban százezer forinttal: nem nagyon jogos ha utána ütöd a vevőszolgálati pultot, hogy kéred vissza a pénzed.
Érdemes leülni az xbox elé, elvileg magyarul van, és megvizsgálni, megtanulni a beállításokat, főként a fizetési és a szülői felügyelet beállításait: nekem például úgy van beállítva az öcsém xboxa az én kártyámmal, hogy csak jelszóval lehet vásárolni, tehát egyedül nem tud semmit megvenni, mindenhez az én engedélyem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!