Írnátok maffiás filmeket???
Lehet olyan amiben a maffia "feje" egy tök átlagos lányra szemét vet és meg akarja szerezni vagy csak szimplán a végére összejönnek.
Iskolában a menő srác a maffia feje vagy annak a fia (az apja a maffia feje) és ugye ebben is a srác az egy átlagos (lúzer) lány(ba-ra) szemét vett, vagy bele szeret.
Tehát tudjátok az a tini nyálas filmek ahogy szokták mondani.
HIBÁKÉRT BOCSÁNAT!!
A legenda ez egy kiràly film, igaz szomorú a vège de egyèbkènt jó.
Birminhgam bandája ez pont olyan amit szeretnèl egy átlagos ha lehet mondani igyanis a nõ rendõr de a maffia fönõke beleszeret. Sok benne a 18+jelenet ès az öldöklès de egyèbkèmt nagyon jó sorozat
Remèlem segítettem ❤️ sajnos csak enyot ismerek ám nekem is a kedvenc tèmám a maffiá sztori
2.válaszoló vagyok
Igaz nem nyálas semmeik inkább komolyabb tèmájú, de èn is lány vagyok ès nekem nagyon bejöttek
Nem akarsz hasonló könyvet olvasni wattpadon?
Annyi külömbséggel,hogy a csaj nem lúzer és nem tinik hanem huszas éveikben járnak a főszereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!