Másnapos gyomornak mi volna megfelelő étek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?
Önök , voltak már esetlwg másnapisak?Hogyan vészelik túl a másnaposságot,gondolom azért valaki járt már úgy?
2020. aug. 3. 06:01
1/6 anonim válasza:
Én olyankor nem bírok enni. Folyadék rengeteg.
2/6 anonim válasza:
Tosásrántotta,C vitamin,víz sok.
Kis sós valami, pl,ropi.
3/6 anonim válasza:
Két deci Coca Cola-ból kikevered a szénsavat teljesen, majd megiszod
Ez elmúlasztja a másnaposságot de igyál sok vizet napközben mert az alkohol teljesen dehitratálja a szervezetet
4/6 mantis religiosa válasza:
Sok folyadék, a nehéz ételek kerülendőek. Nekem személy szerint a hűtőből kivett hideg tejberizs vált be. Ha tudom, hogy inni megyek, és nem spontán buli, előző nap megfőzöm, így másnap ehetem amikor megkívánom.
5/6 anonim válasza:
Masnaoossagra nimcs tuti tipp.. magadnak kell kitwpasztalnod neked mi "segit" Regebben nekem az almakompot volt a tuti
6/6 anonim válasza:
Jólírják a többiek,az #5 is jól mondja azért,mert neked kell tudni mi jó a szervezetednek,mert ugye valaki a szalonná, tojásos,hagymás rántoottát kiván valaki meg egy pirítóst alig tud befogadni.
Húsleves ha van lehetőség,vagy egy kis banán,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!