El fognak tűnni valaha ezek a képek?
Figyelt kérdés
Googleba beírtam a nevem és elődobott pár képet, amit szerettem volna letörölni (semmi kompromitáló, csak babysitter oldalakon lévő képek, stb. már nem aktuálisak), így letöröltem a fiókjaimat, ahonnan a google szedte a képeket, de továbbra is ott vannak a keresésben, csak ha rámegyek, akkor már kiírja, hogy a keresett oldal nem található. El fognak tűnni maguk a képek is a keresésből egyszer, vagy már nem? Köszi.2020. aug. 2. 00:56
1/4 anonim válasza:
Ottmaradnak sajnos. De ha rámennek akkor úgy is látják hogy nincs tovább.
2/4 anonim válasza:
El fognak tűnni, de hosszabb idő kell hozzá.
3/4 anonim válasza:
Az internet nem felejt.
A kép továbbra is letölthető marad.
4/4 anonim válasza:
Tudtommal kérheted a Google-től, hogy a rólad készült képeket szedje le a szervereiről, ehhez jogod van.
De nem tudom, ennek mi a menete, és hogyan kell igazolnod, hogy azok rólad készült képek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!