Lehet belém szerelmes egy szellem?
Figyelt kérdés
Már régóta nálam "lakik" , gyakran találom a valentin napi plüssállataimat a földön,és a párom fényképét a kukában találtam ami igen ijesztő és meglepő mert én biztos nem dobtam ki. Meg egyszer este mikor felébredtem éreztem hogy valaki néz rám felkapcsoltam a villanyt és halálra rémültem egy árny suhant át rajtam azt hittem ott halok meg... De nem mindig ilyen erőszakos van amikor kifejezetten barátságos pl: omlettet csinál reggelire meg ilyenek...2010. aug. 3. 21:17
1/10 anonim válasza:
Persze, velem is sokszor előfordult már.
2/10 anonim válasza:
Nem ébredtél még orgazmusra?
Hmmm..lehet nálam is lakik valaki? ;)
3/10 anonim válasza:
Persze. Féltékeny szegény. Dobáld ki a régi cuccokat, aztán reggelizzetek egy jót. Aztán meg ki tudja... ;)
4/10 anonim válasza:
Ugyan! Egy szellem csak mos, főz, takarít, összeszedi a szemetet...de soohaaseem szerelmes!:O Ugyan.:)Butus vagy te még:)
5/10 anonim válasza:
Ez nagyon komoly ! XD ettől besz.rtam a nevetéstől xD
6/10 anonim válasza:
ilyeneket komolyan gondolod?:D lol... :D dekiscuki :D
7/10 anonim válasza:
lehet,hogy alvajáró vagy XD
hát ezen egy jót röhögtem XD
8/10 anonim válasza:
Egészen hihető addig, amíg omlettet nem készít. :D
Hiszen a szellemek félnek az omlettektől, mert benyeli őket a hiperűrbe! :D
9/10 anonim válasza:
Ribanc! Add vissza! Ő AZ ENYÉM!!!! Mindig is engem szeretett!
10/10 anonim válasza:
Hát én a szellempasimmal egész jól megvagyok. Most is épp itt van velem. Imádjuk egymást. Lehet, hogy nemsokára össze is házasodunk. Ő is omlettel kezdte. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!