Miért nem tudom elfogadni ,hogy a halál után nincs semmi?
Figyelt kérdés
Problémám az , régen hittem a halálutáni életben meg a szabadakartban meg talán a reinkarnációban is aztán valahogy rájöttem ez mind kamu.De viszont azt hogy halál után megszünök ezt valahogy nem sikerül elfogadnom.Valaki van hasonló helyzetben?
Már majdnem felnőtt a gondolkodásod, de még egy pici hiányzik hozzá.
2020. júl. 30. 08:10
3/10 anonim válasza:
Miért ne lenne semmi?! Akik túlélnek, élik tovább az életüket.
2020. júl. 30. 12:25
4/10 anonim válasza:
Kérlek várj még egy kicsit.
Jelszó: " mindent a kérdezőért"
Na, megkaptad az üzenetem?
2020. júl. 31. 09:19
5/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,arra törekszem minél jobb ember legyek,tiszta legyen a lelkiismeretem és akkor hátha valóban valami a túloldalt,de ha nincs csalódni úgysem fogok.Egyébként valszeg nem a halál gondolatot nem tudtad elfogadni,hanem gondolom az is ott van benned,hogy a szeretteidnek ez fájdalmat okoz.Valójában az egész keresztény filozófia erre épül ki,magyarul tudjuk,hogy a szeretet fájdalommal jár,mert ebben az életben úgyis elveszted amit szeretsz,de ne félj,a túloldalt eggyé válsz Isten szeretetével,ami már örökké tart,ha nem is igaz,ha valóban csak a népek megnyugtatására van az egész,akkor is egy biztos,az élet véges,a halál végtelen.Igazából valahol ezt nem tudjuk felfogni,a végtelen gondolatát.
2020. júl. 31. 11:33
6/10 ...Laci válasza:
Nem vagyok hasonló helyzetben, de voltam. Hívő vagyok, és a kérdés most már számomra inkább arra irányul, milyen is az az odaát.
Ehhez már személyes élmény kellett, amely által egyértelmű lett. De tettem érte erőfeszítéseket, hogy választ kapjak hasonló kérdésemre.
Pl. imádkoztam, amely enyhén szólva idegen volt. Csak a kíváncsiságom nagyobb volt, mint az előítéletem.
2020. aug. 9. 20:17
7/10 anonim válasza:
Nem is kell elfogadnod, mivel nagy valószínűséggel van élet a halál után.
2020. aug. 10. 12:48
8/10 A kérdező kommentje:
Igaz lehet hogy állatként inkarnálódunk.Én meg nem akarok .Nekem már jobb lenne a nirvana.
2020. aug. 10. 13:40
9/10 anonim válasza:
Hát ezt nagyon senki sem tudja.
Nagyapám mesélte hogy egy ideig volt már halott és akkor csak annyit mondott hogy egy fényes golyót látott ami szívta őt magába.
Ismerősöm is ezt nyilatkozta.
Nem tudni mi van a halál után de ezt csak az élet után tudod meg és nem senkit sem akarok arra bíztatni hogy nyírja ki magát mert ha csak valóban egyszer élünk akkor nyilván ki kell élvezni.
2020. aug. 10. 19:57
10/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy semmi, mert az már valami. Honnan tudod, hogy hazugság? De ha komolyan meg akarod beszélni akkor írj Instagramon: hellfire.sbnc!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!