Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy nézhet ki egy másfél éve...

Hogy nézhet ki egy másfél éve halott férfi?

Figyelt kérdés
Koporsóban temetett, 80 éves, telt alkatú férfiről van szó. Hogy nézhet ki 1,5 év után? A külseje.

2020. júl. 29. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

10# mert az jobb ha a kukacok bogarak rágnak szét horror filmbe illő módon?

Te tudod.

2020. júl. 29. 21:32
 12/18 A kérdező kommentje:
A halál után nincs tudat, nem érzel semmit és senki enm lát téged a föld alatt. Ezért oly mindegy hogy mi mászkál rajtam.
2020. júl. 29. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
8%

Na hát akkor nem mindegy hogy elégetnek vagy megesznek vagy kuka zsákba tesznek?

Ilyen idiótát.

2020. júl. 30. 16:15
 14/18 A kérdező kommentje:

Miért lennék idióta? Rád ki mondta ezt? Ki beszélt veled így?

Egyszerűen csak nem akarom hogy csak úgy megsemmisítsen a családom. Majd a természet, a föld amiből lettem. Én etikátlannak tartom, hogy a család csak úgy megsemmisítsen valakit, s még talán egy kis urnában őrizgessen otthon. De ez az én véleményem.

És ezért idiótának nevezni valakit... Jól minősít téged, agyhalott provokátor!

2020. júl. 30. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne megsemmisítés a hamvasztás?! Ez is egy temetési módszer, nem csak a földbe temetés. Nem csak a civilizált világban, hanem a természetközeli népeknél is.
2020. júl. 31. 10:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Jó, legyen az, engem nem érdekel. Nekem van egy véleményem és ahhoz jogom van, hogy saját véleményem legyen 😂

Én nem preferálom a magam részéről. De tiszteletben tartom ha valakinek ez az akarata.

2020. júl. 31. 10:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg a hamvasztás környezetkímélő ,a koporsós temetés egyébként szennyezi a talajt ,már szó volt róla a politikában hogy majd betiltják.
2020. júl. 31. 11:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Bocs, de ez engem hidegen hagy. Az égetés meg szerintem ugyanolyan káros lehet.

De nem nagy a az esély, hogy ezt betiltanák. Hatalmas felháborodást váltana ki.

2020. júl. 31. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!