Szép fotók? ˇˇLent linkekˇˇ
2010. aug. 3. 18:36
1/26 anonim válasza:
Igen, szépek, az ötödik különösen tetszik *_*
2/26 anonim válasza:
tényleg az ötödik a legszebb. :D
5/26 A kérdező kommentje:
Igen, én. Örülök ha tetszik :)
Fotós szerettem volna lenni, de nem vagyok elég tehetséges... Ennél ahhoz jobbak kellenek...
2010. aug. 3. 18:56
6/26 anonim válasza:
Mindegyik kép nagyon szép lett!
Az 1.vmiért az tetszik a legjobban.(Egyszerű kép mégis van benne valami)Gyönyörű! Ezenkivűl még én is az 5.-et emelném ki! A többinél elég ügyesnek kellett lenned hogy szépen kapd le a méhet! Nagyon jóó! A vizesek meg fantasztikusak! nagyon jóó! egész profi! Megkérdezhetem hogy milyen géppel készitetted ezeket a képeket?
7/26 A kérdező kommentje:
Egy sima 3.2 megapixeles digitális géppel...
És köszönöm a dicséretet. Tizenkét évesen most nagyon boldog lettem :) Köszi
2010. aug. 3. 19:36
8/26 A kérdező kommentje:
Méhecske nincs benne, csak két lepke. :)
2010. aug. 3. 19:42
9/26 anonim válasza:
Szia!
Nagyon szépek lettek a képek, nekem mindegyik tetszik (főleg a kutyusos :) Nagyon ügyi vagy! :)
10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. aug. 3. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!