Érvényes még a diákigazolványom?
Nappali tagozatos egyetemista hallgató voltam/vagyok, egy hónapja államvizsgáztam le. Októberig ugyan érvényesek szoktak lenni a diákigazolványok matricával, viszont most a korona miatt ugye nem lehetett személyesen érvényesíteni.
Tavaly nem mentem rá matricát tetetni, hiába illetett volna meg, viszont akkor így idén még érvényes? Diákmunka miatt érdekelne.
A veszélyhelyzet alatt lejáró diákigazolványok érvényességevis meghosszabbodott.
Tehát ami márc 31-én járt volna le, az dec 15-ig használható, akár diákmunkára is.
Viszont ha jól értelmezem, akkor neked olyan igazolványod van, ami valóban tavaly októberben járt le, így nem vonatkozik rá a vírus miatti hosszabbítás.
Tehát most jelenleg nem tudsz ezzel a diákigazolvánnyal dolgozni.
Azt tudod tenni, hogy egy második féléves matricát kérsz rá, ha egyáltalán adnak és azzal október 31-ig tudsz majd dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!