Miért van az, hogy bármit olvasok, nem marad meg a fejemben?
Figyelt kérdés
Most itt gondolhattok iskolai anyagokra is, de pl. Most olvastam egy önfejlesztő könyvet, ami nagyon érdekelt, mégis 1-2 nap és semmire nem emlékszek.
Mi a franc van velem?
18 éves srác vagyok, alapvetően nagyon jó eszem van/volt. Mindig azt mondták, hogy olyan agyam van mint a szivacs. Nem tudom mi történhetett velem, de mostmáe elég nehezen maradnak meg a dolgok. Talán csak nem figyelek eléggé vagy nem tudom.
Aki értelmesen segíteni próbál, annak előre is köszönöm.
2020. júl. 22. 23:10
1/5 anonim válasza:
Nem koncentrálsz, keveset eszel vagy nem alszol, vagy nem mozogsz, vagy kevés a friss levegő...
2/5 anonim válasza:
Mindezek mellett, amit említettek, próbálj meg jegyzetelni. Ha leírod amit tudnod kellene, jobban rögzül.
4/5 anonim válasza:
Lehet az, hogy nem koncentrálsz elégge. Vagy csak fáradt vagy. Vagy az is lehet, hogy annyira nagyon mégsem érdekel. És ha úgy csinálsz valamit, hogy nem nagyon érdekel, akkor nem marad meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok értelmes választ! Szép napot kívánok nektek!
2020. júl. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!